Translate

torsdag 10 oktober 2013

Detaljer i torpmiljö

Att bygga upp en gammal miljö är spännande. Ibland hittar man just den rätta detaljen eller prylen. I bland ringer någon man känner och frågar behöver du inte ......
Roligaste fynden blir dom man just oväntat springer på. I samma ögonblick förstår man att det är det man sökt, men inte trodde att man skulle hitta.

Så var det härom veckan då jag av en tillfällighet hittar två gamla termometrar. En gul och en blå. De ser oanvända ut. 1.75 står det på baksidan.  Den blå får sin plats i köket där färgen är rätt. Den gula i sovrummet där den passar bäst. Det är roligt att bygga upp miljön och man blir så nöjd när man får till det. Just gamla termometrar har jag letat länge efter.

Vi var på loppis i somras. Loppisen var utförsäljning efter en affär som lades ner i Kråkshult. jag tror det var på sextiotalet. Fynden där blev lite fler detaljer som vi behövde.


 

Ad vitaminer som har utgångsdatum i början på sextotalet


Även i ett litet torp vill man lukta gott när lördagskvällen kommer. Denna produkt var nog inte högprioriterad i torpmiljön. Det var nog många andra varor som kom i första hand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar